Om Bajensmycken

Hej!

Och välkommen till Bajensmycken.se webshop. 

Här kan du snabbt och lätt handla schyssta smycken till schyssta priser för riktiga Bajare. Alltid med fri frakt och snabb leverans.

Jag som står bakom Bajensmycken och är den som tillverkar alla smycken heter Marie.

Jag är född Bajare och uppvuxen på Brännkyrkagatan på Södermalm och har sedan bott på lite olika söderortsadresser  i största delen av mitt liv. Numera, när jag hunnit bli lite äldre och mina 2 barn flyttat hemifrån har jag flyttat ut på landet med min man och våra hästar och hundar.  

Jag har designat och tillverkat smycken under många år och fick för några år sen (2014) frågan från min bror, Jörgen Hjort, som även är den som står bakom, och varit partiledare för,  Bajenpartiet i många år (fram till 2023)  om jag inte kunde ta fram ett smycke för Hammarbyare. Där föddes och grundades ide'n av Bajensmycken, som idag har hunnit bli otroligt populärt. 

Jag säljer mina smycken här på webben men också vid olika evenemang som jag bjuds in till av Hammarby alltifrån Hammarby Hockey till Bandy, Handboll, Friidrott mm.

I flera år har jag också varit med och sponsrat och delar ut Klas Ruthmans Pris, som delats ut till den HammarbyUngdom som är fina föredömen (från både Hammarby pojk och flicklag) genom att vara goda lagkamrater och som alltid gör sitt bästa vid varje träning och match. Riktiga Bajare alltså :-)

Alla mina smycken är handgjorda av mig.  Allt material väljer jag ut med omsorg.  Min ambition är att mina smycken ska vara av god kvalitet, unika och till schyssta priser.

Förutom att jag vid olika tillfällen sponsrar olika sektioner inom Hammarby har jag sedan start 2014 till 2023 sponsrat 10 % av intäkterna till Hammarby Fotbolls Ungdomsverksamhet - vår nästa generations A-lagspelare. Fr o m 2024 sponsrar jag olika sektioner inom Hammarby som väljs ut från år till år.

TACK snälla för ditt stöd och stort TACK för att du väljer BAJENsmycken!  

Marie / Bajensmycken