Om HJORTAFMI smycken

Jag heter Marie Hjort. Mitt företagsnamn HjortafMi är en ide taget från mitt namn Hjort af Mi. Mi har varit en förkortning och ett signum av mitt namn Marie sen jag började Förutom Bajensmycken designar och tillverkar jag även andra smycken. 

Jag har alltid brunnit för färg, form och skapande. Att sedan få utlopp i mitt skapande på ett kreativt sätt i form av att få skapa vackra smycken är för mig en gåva. Jag älskar att tillverka smycken och när andra människor vill bära dom och även älska dom som jag, ja då är min lycka gjord.

Jag designar och tillverkar smycken både efter beställning men framförallt efter min egen personliga smak och stil. 

Min ambition är att tillverka smycken som skiljer sig lite från mängden men ändå håller sig inom det som är modernt. 

Jag vill att mina smycken ska utstråla känsla, kvalitet och kännas personliga. Jag väljer därför pärlor och stenar som rosenkvarts, bergskristall, aventurin, ametister eller sötvattenspärlor som är alla vackra att se på plus att varje sten sägs besitta sin egna unika kraft, vilket jag tycker gör det hela ännu mer spännande. Fin kvalitet men ändå till humana priser.

Jag hoppas du hittar något du tycker om här i webshopen, men tveka inte att höra av dig om det är så att du har något speciellt önskemål på smycke. Kan jag, så hjälper jag dig gärna att ta fram ditt alldeles egna unika smycke. 

Klicka här för att komma till HjortAfMis smycken

Marie