Om HJORTAFMI smycken

Jag heter Marie Hjort. Mitt företagsnamn HjortafMi är en ide taget från mitt namn, Marie Hjort. Mi har jag haft som en förkortning och signum av mitt namn Marie sen jag började arbeta som ung. Och med namnet Hjort har det skämtats många gånger genom åren som ex Gjort är gjort... :-)  Så Hjort Af Mi kändes därför som ett klockrent namn för mitt företag.  

Jag har alltid haft ett stort intresse för färg, form och skapande. Alltifrån att måla kvastar, korgar och tavlor mm till att designa och tillverka smycken.  Jag älskar att tillverka smycken och när andra människor vill bära dom och även älska dom som jag, ja då är min lycka gjord.

Jag designar och tillverkar smycken både efter beställning men framförallt efter min egen personliga smak och stil. 

Min ambition är att kunna erbjuda vackra välgjorda smycken av hög kvalitet men ändå till ett bra pris.  Jag vill att mina smycken ska utstråla känsla, kvalitet och kännas personliga. Jag väljer därför pärlor och ädelstenar som rosenkvarts, bergskristall, aventurin, ametister mm som är alla vackra att se på plus att varje sten sägs besitta sin egna unika kraft, vilket jag tycker gör det hela ännu mer spännande. 

Jag hoppas du hittar något du tycker om här i webshopen, men tveka inte att höra av dig om det är så att du har något speciellt önskemål på smycke. Kan jag, så hjälper jag dig gärna att ta fram ditt alldeles egna unika smycke. 

Klicka här för att komma till HjortAfMis smycken

Marie