BajenArmband

Här hittar du alla olika modeller av Bajenarmband samlade. 

Alla armband tillverkas för hand och i egen unik design. Varje bokstav stansas på fri hand och för hand. Det gör att man ser att armbandet är tillverkat för hand och inte maskinellt eller i någon masstillverkning.. Varje armband stansas efter beställning.

Materialet i armbanden är valda med omsorg för att hålla god kvalitet.
Allt läder är europeiskt kvalitetsläder, metaller är bly och nickelfria och i huvudsak pläterade med antingen silver 999 eller 14 k roseguld, och alla pärlor är äkta ädelstenar som ex agater, tigeröga, jade, onyx mfl.

Tänk på att vårda ditt armband så håller det sig finare och längre.:

Om metallen mörknar (oxiderar) beror det på att så reagerar silver när det är i luften. Använder du armbandet regelbundet sker en naturlig putsning av metallen och den håller sig blank o fin. Om du däremot låter armbandet bli liggande mörknar metallen. Då putsar du lätt upp den igen med en silverputsduk för smycken som finns att inhandla i valfri juvelerarbutik, ex Hallbergs guld, Albrekts guld el liknande. 

Varje bokstav har fyllts i med svart permanent färg. Om färgen nöts av eller bleknar med tiden fyller du lätt i bokstäverna själv med en svart permanent tuschpenna. Tänk på att välja en penna med så fin o tunn spets som möjligt så blir det både lättare och snyggare när du fyller i. Skulle du råka fylla i med tuschpennan utanför bokstaven putsar du lätt bort det med en putsduk.

Ta av dig armbandet när du är i kontakt med vatten (duschar, diskar etc) och helst när du sover, så håller sig lädret fint, rent och mjukt längre.

För att veta vilken storlek du ska välja klicka här.