BAJEN - MustaschSkyddsÄngel

179 kr

Fin liten Skyddsängel med en Mustasch som vingar, passar perfekt för dig som inte bara vill ha en fin SkyddsÄngel utan också vara med och bidra i kampen mot Prostatacancer.

MustaschSkyddsÄngeln, Bajensmyckens egen design som vanligt, tillverkas med äkta pärlor av grön agat samt vit MalaysiaJade eller Vitfärgad Jade.
En liten berlock med texten Just idag är jag stark, kunde väl inte passa bättre här. 

Ängeln kan fås i olika storlek och olika kombinationer. Levereras på en kulkedja  i rostfritt stål på ca 70 cm som kan kortas till valfri längd.

När du väljer storlek på kroppens pärla (ex om du väljer 8 mm, får du ett huvud som är lite mindre än 8 mm så det ska se proportionerligt ut) 

Varje dag får 27 män diagnosen prostatacancer och idag lever 110 000 med sjukdomen. Det gör prostatacancer till Sveriges vanligaste cancersjukdom. Det behövs mer forskning för bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt mer påverkansarbete för en bättre prostatacancervård.

Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med 27 regionala och lokala patientföreningar som verkar för ökad kunskap om prostatacancer. 
De driver även påverkansarbete för en bättre prostatacancervård och stödjer forskning och utveckling genom en egen fond - Prostatacancerfonden.

År 2019 lyckades vi tillsammans samla in 1210 kr till Prostatcancerförbundet!
År 2020 samlade vi in 1710 kr! 
År 2021 fick vi ihop 500 kr.

Så nu för fjärde året i rad, hoppas jag att ni vill vara med mig och slå alla tidigare insamlingar och att vi tillsammans kan få ihop en bra slant att stödja forskningen med. Så häng på nu så TILLSAMMANS MOT CANCER!!

Följ insamlingen via länken här

För varje såld  ängel sätter jag in 50 kr i Ditt namn.  

Genom att bära och köpa ett av min MustachSkyddsÄngelArmband eller MustaschSkyddsÄngel visar du att du tillsammans med mig är med och bidrar till forskningen via Prostatacancerförbundet.

Tack för ditt stöd! - Tillsammans kan vi besegra prostatacancern!