MustaschSkyddsÄngel i BAJENfärger

140 kr

Fin liten Skyddsängel med en Mustasch som vingar, passar perfekt för dig som inte bara vill ha en fin SkyddsÄngel utan också vara med och bidra i kampen mot Prostatacancer.

MustaschSkyddsÄngeln, Bajensmyckens egen design som vanligt, tillverkas med äkta pärlor av grön agat samt vit MalaysiaJade eller Vitfärgad Jade.
En liten berlock med texten Just idag är jag stark, kunde väl inte passa bättre här. 

Ängeln kan fås i olika storlek och olika kombinationer. Levereras på en nyckelring (ingår utan extra kostnad).

När du väljer storlek på kroppens pärla (ex om du väljer 8 mm, får du ett huvud som är lite mindre än 8 mm så det ska se proportionerligt ut) 

Varje dag får 27 män diagnosen prostatacancer och idag lever 110 000 med sjukdomen. Det gör prostatacancer till Sveriges vanligaste cancersjukdom. Det behövs mer forskning för bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt mer påverkansarbete för en bättre prostatacancervård.

Prostatacancerförbundet är en riksorganisation med 27 regionala och lokala patientföreningar som verkar för ökad kunskap om prostatacancer. 
De driver även påverkansarbete för en bättre prostatacancervård och stödjer forskning och utveckling genom en egen fond - Prostatacancerfonden.

År 2019 lyckades vi tillsammans samla in 1210 kr till Prostatcancerförbundet!
Nu kör vi en till insamling 2020 och försöker toppa förra årets resultat! 

För varje såld SkyddsÄngel sätter jag in 20 kr. Du kan följa vår insamling här via länken:

Länk till vår insamling

Genom att bära och köpa ett av Bajensmyckens MustachSkyddsÄngelSmycken visar du att du är med och bidrar till forskningen via Prostatacancerförbundet för att bekämpa denna hemska sjukdom.

Tack för ditt stöd!   Marie/Bajensmycken